{ F O L L O W } { E N C H A N T E D ! } | lovely 친구[ § ]



You are being diffrent.
Monday, February 6, 2012 0 typ'ng[s]







Hi bloggie :3 Do you wanna know something? I miss Ayul so much -,-' Even words can't be describe :') Sometimes, i wanna cry out loud and tell that i miss you so much bie :') Kadang-kadang awak buat saya macam tak wujud je, kenapa yee? Yee saya tahu awak seorang yang pendiam tapi takkan dengan saya pun awak nak berdiam diri kan? Bie, sumpah bila awak tinggikan suara walaupun sikit, hati saya rasa terguris. Sorry if i'm being sentimental but it true :') Even sekarang saya tengah taip, air mata saya mengalir. Mungkin, mungkin saya terlalu perlukan awak dalam hidup saya. Mungkin awak tak anggap hubungan kita ini serious tapi saya nak awak tahu setiap pagi dan malam saya tak berhenti berdoa untuk awak. Saya terlalu risau sebab itu saya banyakkan tanya awak dekat mana, dengan siapa :) Tolong jangan salah faham yee? Saya percayakan awak, tapi saya tetap risaukan keselamatan awak. Bie, mungkin awak rasa saya tak dapat gembirakan awak tapi saya pula berasa amat gembira bila hanya mendengar suara awak. Bila saya dapat jumpa awak walau sekejap saya rasa amat gembira, too happy bie :3 Because i can't really get to see you always, hey i'm wrong! I do get to see you what, in pictures even though its real :) You told me once that i'm not only important, yeah i do get it now. Bukan saya sahaja yang penting kan? Saya faham awak bie, cuma satu je saya minta, saya perlukan awak juga bie :'( Apa semua awak buat, saya bersabar saja walaupun benda itu amat memeritkan hati saya, awak nak tahu tak kenapa? Sebab saya sayangkan awak :( x Ilovechuu